Training Acquisitie

donderdag 17 oktober 2019 / Aantal keer gelezen (428)

ChainWise Relatiebeheer heeft ook een uitgebreide acquisitie ondersteuning. Hiermee kunnen specifieke doelgroepen met specifieke kenmerken makkelijk benaderd worden. Waarbij in de administratie duidelijk onderscheid tussen de communicatietypes wordt weergeven. Actiepunten die hieruit voortkomen zoals bijvoorbeeld het nabellen, worden in ChainWise automatisch in de takenlijst ingepland.

Naast de standaard relatiekenmerken kunnen ook gepersonaliseerde kenmerken worden verwerkt en toegepast voor acquisitieacties. Denk hierbij aan het type organisatie, de ontvanger van de nieuwsbrief, de afnemer van het product, etc.

Wilt u weten hoe u alles uit het acquisitiegedeelte van ChainWise kunt halen en hoe u ChainWise maximaal kunt inzetten voor commerciële doeleinden? Tijdens de Acquisitietraining delen wij alle ins & outs en geven u de meest handige tips!
 

N.b. Tijdens de training gaan wij ook graag in op uw specifieke vraagstukken.
 

Kosten voor deelname zijn €100,00 per persoon. Wilt u uzelf, uw collega's of medewerkers aanmelden? Stuur dan een mail naar office@chainwise.nl

Er moeten minimaal 3 aanmeldingen zijn om de training door te laten gaan. Op het moment dat deze definitief doorgaat, ontvangt u van ons een bevestiging per mail.


Donderdag 17 september 14:00 - 16:30 uur
Locatie: kantoor ChainWise te Hengelo
Benodigdheden: niet noodzakelijk, maar bij vragen over uw omgeving handig, een eigen laptop met toegang tot uw ChainWise omgeving.

Evenement Datum: 17-9-2020 14:00 - 16:30 Evenement Exporteren

Training

Theme picker

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14