Nieuwe functionaliteiten bij bestaande ChainWise modules

maandag 25 september 2017 / Aantal keer gelezen (383)

  • Bij offertes is het nu mogelijk om het wijzigen van posten onmogelijk te maken als de offerte in status ‘verzonden’ of ‘gewonnen’ staat.
  • Er is nu gerealiseerd om bij het gewonnen zetten van een offerte van elke urenpost een eigen (deel)project aan te maken. Handig bij grote projecten.
  • Er is een extra rapportage beschikbaar gesteld onder Management menu genaamd Jaaroverzicht. Dit overzicht geeft het verwacht aantal uren en geboekte aantal uren weer voor gewerkte uren, verlof en ziekte. Tevens wordt het resterende verlofsaldo getoond.
  • Bij de cursusplanner is het nu mogelijk om cijfers vast te leggen. Ook is het bij de cursusplanner mogelijk gemaakt om meer dan 2 docenten te plannen. Om van deze werking gebruik te kunnen maken, zullen wel eenmalig werkzaamheden door ChainWise uitgevoerd moeten worden.

Meer nieuwe mogelijkheden en uitleg over benodigde instellingen zijn opgenomen in de releasenotes die worden aangeleverd bij een update van uw ChainWise versie.

x

Contact met ChainWise

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van onze bedrijfssoftware aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Egbert Horsselenberg: 06 53 53 0578