Over ChainWise

Over ChainWise

Team
 

Over ChainWise

ChainWise levert bedrijfssoftware die zich richt op de ondersteuning van bedrijfsprocessen voor ondernemingen en instellingen. ChainWise bedrijfssoftware is ontworpen en ontwikkeld om administraties te ondersteunen. Met als doelstelling: het maximaliseren van de automatisering en minimaliseren van handmatige handelingen. Met de krachtige, slimme en modulair ontwikkelde software van ChainWise heeft u uw bedrijfsprocessen en projecten van A tot Z onder controle.

Midden- en kleinbedrijf
Ooit ontwikkelt als hulpmiddel voor het eigen projectmanagement, klant- en offertebeheer, is de bedrijfssoftware van ChainWise inmiddels uitgegroeid tot een zeer krachtige tool en volwaardig product voor BPM (Business Proces Management), ook wel ERP. Met de ChainWise bedrijfssoftware richten wij ons voornamelijk op de middelgrote (100-500 medewerkers) en kleine (5-100 medewerkers) organisaties.

Branche specifieke oplossingen
Naast onze algemeen inzetbare proces optimalisatie software, ontwikkelen wij branchegerichte en specifieke oplossingen voor professional services organisaties, opleiders, verzuimbegeleiders, de creatieve industrie, energiemaatschappijen en leveranciers in de ICT. De ontwikkelingen staan nooit stil, ons team van ontwikkelaars is in staat om voor praktisch iedere vraagstuk een oplossing te bedenken.

Klant centraal
ChainWise hecht veel waarde aan de input in de ontwikkelingsfase van-  en ervaringen van haar klanten met- onze bedrijfssoftware. Wij betrekken onze klanten graag actief in het proces door het organiseren van Klantendagen & Events, waarin ondermeer onze plannen en ambities worden besproken en specifieke thema’s uitwerkt. Deze wisselwerking wordt blijkbaar hoog gewaardeerd gezien onze snel groeiende klantenbestand. Informeer, uiteraard geheel vrijblijvend, wat ChainWise bedrijfssoftware kan betekenen voor uw organisatie of instelling. 

Onderdeel van The Wise Company
ChainWise is medio 2007 ontstaan uit BitWise smart web solutions. Samen vormen wij TheWiseCompany. Solitair, of met onze krachten gebundeld, zetten wij ons in voor de optimalisering van het bedrijfsresultaat en het concurrentievermogen van onze klanten. We leveren een scala aan geïntegreerde diensten die zijn gebaseerd op up to date technologie, breed georiënteerde kennis en ondersteunende services. De kern van onze werkzaamheden is het ondersteunen van ondernemers. Wij zijn een onafhankelijke organisatie, wij zijn meewerkend eigenaar, wij ervaren dagelijks zelf wat ondernemen is. In welke business u ook zit, wij zetten ons met enthousiasme en gedrevenheid in om meerwaarde voor uw klanten en uiteindelijk uzelf te creëren.
TheWiseComapny helpt u met het vinden van de juiste oplossing voor ieder bedrijfsmatig vraagstuk.
Want samen denken wij in oplossingen en doen wij in oplossingen.

E-commerce procesoptimalisatie
BitWise ontwikkelt  professionele webshop software onder het label BitShop. Voor de integratie van de BitShop webshop met de backoffice realiseert ChainWise koppelingen voor de procesoptimalisatie van de administratieve processen. On demand beschikt de  e-commerce ondernemer hiermee over omzet, marges en uitgebreide managementrapportages. Het direct inzicht hebben in offertes, voorraden, prijzen, uitstaande en lopende bestellingen biedt de mogelijkheid tot zeer alert reageren.

Samenwerken gaat verder
Naast BitWise smart web solutions leveren wij ook totaaloplossingen in samenwerking met partners als bijvoorbeeld Twinfield, I&O Research en I-Real . Kijk voor een uitgebreid overzicht op onze pagina partners.

De wind mee
In onze gestaag groeiende organisatie ontwikkelen enthousiaste medewerkers de ChainWise bedrijfssoftware volledig in eigen beheer. Met onze uiterst klantgerichte werkwijze en het alert kunnen inspelen op wisselende vraagstellingen hebben wij, ondanks ongunstige economische omstandigheden, de wind mee.

Ervaar hoe CEO Marc Boesmans van Innovact vertelt over ChainWise (klik hier)

Contact met ChainWise

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van onze bedrijfssoftware aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Egbert Horsselenberg: 06 53 53 05 78