E-factureren met ChainWise

donderdag 15 november 2018 / Aantal keer gelezen (283)

Een elektronische factuur (e-factuur) is een gestructureerd, digitaal bestand (XML) waarbij alle gegevens altijd op een vaste plek in het bestand staan en hun eigen betekenis hebben.
Een e-factuur kan vanuit het ene geautomatiseerde systeem elektronisch worden verwerkt in het andere systeem. Handmatige verwerking is daarmee verleden tijd.

ChainWise biedt vanaf versie 8.3.2.0 de mogelijkheid om voor verkoopfacturen e-facturen te genereren, te versturen en klaar te zetten in het klantenportaal. Het digitale bestand wordt opgemaakt aan de hand van een UBL standaard. Daarnaast bieden wij functionaliteiten om e-facturen in UBL 2.1 formaat te kunnen importeren als inkoopfactuur in uw ChainWise.

UBL (Universal Business Language) is een internationale- en XML-standaard voor het elektronisch uitwisselen van bedrijfsdocumenten. Steeds meer landen, waaronder Nederland, maken gebruik van UBL. ChainWise heeft als softwareontwikkelaar en -leverancier met succes de UBL Ketentest doorlopen en mag daardoor het officiële UBL logo voeren.
 

Meer weten over E-facturatie met ChainWise?

Neem contact op met Egbert Horsselenberg 06 53 53 0578 of egbert@chainwise.nl

 

E-factureren met ChainWise

Contact met ChainWise

Meer weten over de oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van onze bedrijfssoftware aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Egbert Horsselenberg: 06 53 53 05 78