Korte introductie

Zie in minder dan 1,5 minuut wat ChainWise Cursusplanner voor opleidings- en trainingsbedrijven kan betekenen.

Start de video!
Cursusplanner
Cursusadministratie en cursistenadministratie software
Cursusadministratie software
Cursusplanning software

Drag & drop plannen

Op interactieve wijze plant u cursussen, middelen en docenten en handelt u documentstromen af. Het printen van pasjes en certificaten voor de cursisten doet u in een handomdraai.

Cursistenadministratie

Laagste prijs per cursist van Nederland, 30% tijdsbesparing op cursistenadministratie. Online cursusaanbod en inschrijven. Online portalen en webbased. Actieve support mogelijkheden.

Win iedere aanbesteding

Het voldoen aan aanbestedingseisen wordt kinderspel door de modulaire opbouw en talloze standaard ingebouwde functionaliteiten. Laat u informeren.

Koppelingen

ChainWise Cursusplanner biedt u de mogelijkheid uw gehele bedrijfsproces te ondersteunen. Naar wens kunnen koppelingen worden gemaakt met uw financiële pakket.

Opties

Ik wil een demo
 • De cursist kan direct op de website inschrijven
 • Inschrijven op basis van beschikbare data en plaatsen
 • Snelle afhandeling van de cursusaanvraag
 • Overzichtelijke weergave van het beschikbare cursusaanbod
 • Beschikbare plaatsen worden duidelijk aangegeven
 • Voorzien van prijs- en inhoudelijke informatie
 • Voorzien van een op de cursist gericht portaal
 • Overzicht van diploma's, cursussen en inschrijvingen
 • Overzichtelijke presentatie online cursusaanbod
 • Alle cursusinfo in 1 oogopslag voorhanden
 • Geeft direct toegang tot geplande cursusdagen en agenda
 • Voorzien van presentielijsten en competentietoetsen
 • Realtime verwerking trainingsmateriaal, presentielijst en beoordeling
 • Uitgerust met urenadministratie
 • Handige drag & drop bediening
 • Realtime notificaties en conflictmeldingen
 • Unieke combinatie van opleidingssoftware en plancapaciteit
 • Plannen is hiermee nog nooit zo gemakkelijk geweest
Naam Naam Naam Naam Naam Naam
Koen Stephan, directeur SOMA Bedrijfsopleidingen

‘Ik raad iedere opleider aan om op z’n minst ChainWise uit te nodigen voor een presentatie. Zij bieden in 1 systeem oplossingen waarvan ik dacht: onmogelijk voor die prijs!’

Koen Stephan, directeur SOMA Bedrijfsopleidingen

Lees meer
Dennis Middel, Operationeel manager bij Inprevo

‘Ben je als opleider op zoek naar 1 systeem met zowel commerciële als operationele informatie, dan kom je zeker bij ChainWise Cursusplanner terecht.’

Dennis Middel, Operationeel manager bij Inprevo

Lees meer
Jaco Cornelissen, algemeen directeur Veiligheidspiramide

‘Bij meerdere opleiders heb ik als interim-directeur positief kennis gemaakt met ChainWise Cursusplanner. Bij de start van Veiligheidspiramide lag de keuze dus voor de hand.’

Jaco Cornelissen, algemeen directeur Veiligheidspiramide

Lees meer
drag-and-drop

Het interactieve Cursusplanner Planbord

In nauwe samenwerking en overleg met onze Cursusplanner Planbord gebruikers hebben de ChainWise programmeurs het gebruiksgemak & de functionaliteit naar een ongekend level getild.

Planbord 2.0

 • Middels drag & drop kan binnen een cursusdag met modules, middeltypen en docenten in tijd worden geschoven, de benodigde tijd worden verkleind of verruimd.
 • Een volledige cursusdag kan met drag & drop worden verplaatst waarbij alle gekoppelde items (middelen en docenten) mee verhuizen.
 • Middels drag & drop kan een andere docent of een ander middel op een (deel van) een cursusdag worden geplaatst.
 • Bij het inrichten en verplaatsen van items wordt bij elke wijziging een controle uitgevoerd of er wel genoeg items (middeltypen/middelen/docenten) beschikbaar zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt de planner geïnformeerd middels conflicten en waarschuwingen.
 • Daarnaast worden voortdurend controles uitgevoerd of alles wat gewenst is om te plannen ook daadwerkelijk gepland is: notificatie wanneer dit niet het geval is.
 • Bij het verschuiven van een cursusdag naar een andere docent wordt automatisch een ‘notificatie’ aangemaakt zodat de vervallen docent kan worden geïnformeerd.
cursistenadministratie

De meest complete cursistenadministratie

Met ChainWise Cursusplanner is uw cursistenadministratie overzichtelijk en eenvoudig. U beheert uw klanten, contactpersonen, cursisten en werkelijk álles wat daar bij komt kijken in 1 pakket.

Relatiebeheer
Alle gegevens rondom uw relaties kunnen worden vastgelegd binnen ChainWise. Of het nu gaat om basisgegevens zoals NAW, moeder-/dochterrelaties tussen de verschillende organisaties, taken, notities, prijsafspraken, contactpersonen en cursisten, cursushistorie, behaalde diploma’s, digitale certificaten, herhalingsuitnodigingen. Het kan allemaal worden vastgelegd in ChainWise. U heeft de beschikking over complete klantendossiers. U heeft grip en controle en verliest geen klant meer uit het oog.

Inschrijven
Inschrijvingen kunnen op meerdere manieren binnenkomen. Via het internet, via het klantenportaal of bij het bedrijfsbureau of cursusmanager. De verschillende mogelijkheden zijn door elkaar te gebruiken of het nu gaat om open inschrijving of in company.

Communicatie
Bevestigingen, uitnodigingen, certificaten, pasjes, facturen, herhalingsuitnodigingen. Digitaal of print, per stuk of in bulk, naar de contactpersoon en/of de cursist.

Facturatie
ChainWise kent uitgebreide facturatiemogelijkheden. Hierbij zijn er ook mogelijkheden voor integraties met online betaalmogelijkheden zoals iDeal, Mollie etc. Doordat facturatie plaats kan vinden binnen ChainWise is het complete klant-cursus-proces integraal ondergebracht en is alle informatie direct voorhanden. Er is realtime inzicht in omzet en resultaat. Voor financiële verwerking zijn er koppelmogelijkheden met het eigen financieel systeem, hetzij via offline of near-to-realtime uitwisseling, hetzij door aansluiting d.m.v. een api. Daarnaast is er uitgebreide managementinformatie beschikbaar in de vorm van rapportages of dashboards.

win-aanbesteding

Win iedere aanbesteding

Het voldoen aan de aanbestedingseisen wordt kinderspel door de modulaire opbouw en talloze standaard ingebouwde functionaliteiten. De software van ChainWise kenmerkt zich door haar flexibele standaard. Oftewel standaard software die door middel van een brede set aan inrichtingsvariabelen zo te configureren is dat het zowel kleinere als grote opleiders kan ondersteunen. Mocht er bepaalde functionaliteit ontbreken, die bijvoorbeeld in een aanbesteding gewenst is, dan leert de ervaring dat wij vrijwel altijd in staat zijn om ChainWise zo aan te passen dat de wens/eis ingevuld kan worden. Dergelijke aanpassingen nemen we op in de standaard, zodat u ook naar de toekomst toe gezekerd bent.

koppelingen

Elke gewenste software koppeling

Natuurlijk wilt u in het ChainWise Cursusplanner procesoptimalisatie­systeem ál uw belangrijke informatie kunnen beheren. Onze IT-specialisten kunnen door het maken van software koppelingen uiteenlopende systemen met elkaar in verbinding brengen en zo de overdracht van gegevens faciliteren. Benieuwd welke koppelingen wij al gerealiseerd hebben? Kijk verder op onze pagina koppelingen

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14